Vedic Art & Astrologie

In de voorbije twee jaar heb ik verdiepende cursussen rond astrologie gevolgd en nu ik wil graag de kennis die ik in me opnam gaan doorgeven in combinatie met Vedic Art.

Ik werk graag rond het bewuster worden van eigen potentie, gaves, en mogelijkheden in combinatie met het aanmoedigen en stimuleren van eigen interpretaties van de kennis die wordt doorgegeven zodat jij je eigen meester wordt…in wat dan ook!

Daarom geef ik graag de kennis over de zodiac tekens en de planeten met elk hun archetypsiche kwaliteiten door die jij dan voor jezelf kan gaan ontdekken en uitdrukken via schilderen, schrijven en/ of andere media.

Ik stel jullie vragen bij het begin van elke sessie waar je mee aan de slag kan met schrijven en schilderen.

Daarna geef ik meer info over de kwaliteiten en de mythes waarin je de archetypsiche kwaliteiten in voelt leven.

Tenslotte bekijken we jouw unieke setting van de planeet /teken in kwestie.

Dan ga jij met de informatie terug aan de slag en kan je deze verwerken in je schrijven en schilderen.

Ik volg daarbij de planeten die op dat moment heersen over het teken van die maand.

Het is een kans voor je om jezelf via de combi van schilderen en schrijven ook het onbewuste dat in je leeft naar het licht te brengen en te bespreken.

Alles wat meer in het daglicht naar de bewuste sfeer kan gebracht worden, geeft je de mogelijkheid andere acties bewuster in te zetten in je dagdagelijkse leven met nieuwe intenties die je nieuwe wegen laten bewandelen ipv de bekende onbewuste paden vanuit je onbewuste gedachten.

Data:

Zie kalender

Wanneer je op andere momenten of liever online werkt, neem je best contact om te kijken wat voor jou het beste afgestemd is en mogelijk is voor beiden.