Workshops & Opleidingen

 

Bij Ceciel’s Levensateljee kan je volgende workshops en opleidingen volgen:

 

Tijdens deze workshop krijg je uitleg over het enneagram, leer je op je eigen tempo je essentie kennen, krijg je werktuigen aangereikt om je patronen te ontdekken en te bevrijden en leer je in mededogen en liefde met jezelf en anderen om te gaan.

Klik hier voor meer informatie.

   

   In deze jaartraining leer je stap voor stap je eigen leraar worden, luisteren naar je innerlijke richtingwijzer van wat jij nodig hebt om vrij en spontaan te zijn.

   Het doel is om je levenskracht te herinneren en volop te genieten van het leven en jezelf.

   Klik hier voor meer informatie.

    

    

   In de workshop ‘The Artist’s Way’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Julia Cameron leer je hoe je de Kunst van het Leven in het dagdagelijkse leven kunt opnemen en toepassen.

   Klik hier voor meer informatie.

    

    

   In de opleiding Chakra’s en Energetisch Bewustzijn maak je kennis met de 7 hoofdchakra’s, leer je bij over de chakrapsychologie, leer je in contact komen met je eigen chakra’s en hoe je dit energetisch bewustzijn kunt toepassen in je dagdagelijke leven.

   Klik hier voor meer informatie.

    

    

   Deze workshop heeft als doel je balans te (her)vinden in het geven en nemen, ontdekken wat jij nodig hebt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en samen op zoek gaan naar hoe jij in liefde dit voor jezelf kunt verwezenlijken.

   Klik hier voor meer informatie.

    

    

    

   Alle workshops en opleidingen kunnen aangevraagd worden.

   Contacteer mij indien je vragen hebt of om samen een geschikte datum af te spreken.

   Indien er een workshop of opleiding gepland wordt, kan je die terugvinden op de kalender.

    

    

    

   ” Ik volgde bij jou het weekend rond enneagram, een coachingsgesprek en een healing. Ik ervaarde de cursus als zeer degelijk en herleidt tot de kern; tot het praktisch bruikbare. Je gaf mee, wat je ook maar kon meegeven, had ik de indruk. De helderheid waarmee je deze cursus gaf, en vooral het schema dat je uitgepuurd via jouw eigen ervaring zo duidelijk aan ons bracht, gebruik ik nog steeds om moeilijk functioneren te counteren. Ik ervaar jouw als coach, healer als zeer integer en betrouwbaar en het was zeer verdiepend. Dank je.”  –  Leen