Op Afspraak

Volgende opleidingen, workshops en cursussen kunnen op aanvraag worden gegeven. 

Contacteer mij en we zoeken samen naar een gepast moment.

Vanwege de huidige omstandigheden worden alle workshops en begeleidingen online (via zoom) gegeven


Vedic Art Basiscursus, Vervolgcursus en Verdiepingscursus

5 namiddagen van telkens 4 uur

Voor allen die Vedic Art willen volgen, willen herhalen of graag plaats, tijd en energie vastleggen om verder in het proces van creatie te duiken.

Bijdrage: Vedic Art Basis, Vervolg en Verdiepingscursus €250


Luisteren naar wat in je Leeft

Jaaropleiding, 1 sessie van anderhalf uur om de 14 dagen, individueel of in groep

We gaan samen evenwaardig op pad om jou zelf je meester te laten herkennen in je door jezelf te leren beluisteren.

Je emoties en alle overtuigingen die je voeden, als ook diegenen die erin geslopen zijn door de jaren heen en illusies zijn en je blokkeren op jouw weg naar je hele zijn.

Bijdrage: Individueel: 50€ p/uur – In groep: 25-50€ per sessie naar eigen gevoel van mogelijkheden


Jezelf Levend Schrijven

Jaaropleiding, 1 sessie van anderhalf uur om de 14 dagen, individueel of in groep

Tijdens de workshop Jezelf Levend Schrijven worden de levensprincipes uit de Vedic Art aangereikt en verduidelijkt en krijg je allerlei mogelijkheden aangereikt om deze te gaan ervaren in schrijven.

Je krijgt om de week of om de 14 dagen een principe met duiding en mogelijke uitnodigingen om mee aan de slag te gaan in die tijd tussen in.
Er is een diepe afstemming mogelijk op wat in jou leeft en naar boven wil komen, naar het bewustzijn.

Bijdage: zowel individueel als in groep 50€ per sessie


Energetisch Levend Bewustzijn

Minimum 5 lessen van telkens 2 uur om te beginnen en uitbreiding is altijd mogelijk!

Maak kennis met de 7 hoofdchakra’s en leer je eigen energetisch systeem voelen, waarnemen en sturen door te leren ontladen, opladen, verruimen, kwaliteiten erin aanbrengen om zo je eigen verantwoordelijkheid op te nemen voor je eigen energie!

Je kunt deze opleding ook in groepjes van twee doen: ik zoek iemand of jij brengt een partner mee om mee samen te werken. Je kunt je samen inschrijven. in groepjes van twee: je kan dit aanvragen en ik zoek iemand of je zoekt al een partner om mee samen te werken en je schrijft je samen in.

Bijdrage: €50 per les


Jouw Unieke Zorg

Deze workshop duurt 6 uur en kan op 1 dag (van 10u tot 17u met 1 uur pauze) of verspreid over 2 namiddagen worden gegeven.

Jouw Unieke Zorg heeft als doel je balans te (her)vinden in het geven en nemen, ontdekken wat jij nodig hebt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en samen op zoek te gaan naar hoe jij in liefde dit voor jezelf kunt verwezenlijken. We vertrekken hierbij eerst vanuit jouw gezin van herkomst en jouw contextuele achtergrond en onderzoeken de overtuigingen die in je gezin leven. We bekijken hoe dit alles jouw denken, voelen en gedrag nu bepaalt en je leert hoe je jezelf kunt bevrijden door het eerst te zien. Daarna kijken we wat je kunt loslaten en versterken en welke andere overtuigingen en gedragingen we kunnen ombouwen en ernaast plaatsen. Hierdoor leer je de unieke zorg opnemen en dragen die jijzelf nodig hebt om sterker, bewuster en liefdevoller in het leven te staan.

Bijdrage: €75


Enneagram

Weekend of 2 dagen telkens van 10.00 tot 17.00 (deze workshop wordt voorlopig niet gegeven mits deze online niet mogelijk is)

Het enneagram is een toegangspoort naar meer zelfkennis en zelftransformatie a.h.v.het ontdekken van je heilige essentie en heilige pad.

Het is een kans om jezelf ‘bewuster’ te leren kennen: “je werkelijke zelf”, je illusies over jezelf en de patronen die daaruit zijn ontstaan,… Het is een uitnodiging jezelf toe te laten vrij en spontaan te zijn wie je altijd was, bent en zult zijn! Vanuit liefde en mededogen leer je zo naar jezelf kijken en naar de ander en leer je jezelf te bevrijden van je illusies en patronen.

Je krijgt werktuigen aangereikt om in mededogen en liefde met je echte zelf en de ander om te gaan.

Bijdrage: €160