Opleidingen en workshops 2022

Groepsreis Azoren

In juli organiseer ik een groepsreis naar de Azoren.

Tijdens deze verdiepende groepsreis wil ik je de kans bieden om je eigen creativiteit met de principes van Vedic Art te ontdekken (of verder te integreren via vervolg- en verdiepingscursussen) in de indringende en overvloedige weelde van de natuur van de Azoren te midden van de Atlantische oceaan.

In de voormiddag maak je kennis of zet je de integratie met Vedic Art verder. In de namiddag trekken we erop uit om de prachtige natuur en cultuur van de Azoren te ontdekken.

Data: 11 t.e.m 18 juli 2022

Bijdrage: 820 € per persoon

Enneagram

Het enneagram is een toegangspoort naar meer zelfkennis en zelftransformatie waarin je je heilige essentie en heilig pad ontdekt.

Via het enneagram ontdek je de richting die je kan nemen om tot bij jouw essentie te komen. Het is een kans om jezelf diep en bewuster te leren kennen.

Data voor de komende enneagramopleiding:

 • Zaterdag 28 mei van 9u30 tot 16u30
 • Zaterdag 11 juni van 9u30 tot 16u30

Bijdrage: €160 voor de gehele opleiding

-> Ook mogelijkheid om deze opleiding op andere data te volgen (zie “Op Afspraak” hieronder)

Vedic Art & Astrologie

In de voorbije twee jaar heb ik verdiepende cursussen rond astrologie gevolgd en nu ik wil graag de kennis die ik in me opnam gaan doorgeven in combinatie met Vedic Art.

In Vedic Art & Astrologie leer je de zodiac tekens en de archetypsiche kwaliteiten van de planeten kennen, interpreteren en uitdrukken voor jezelf.

Daarbij geef ik ook telkens de uitleg welke elementen bij jouw persoonlijke combinaties samen aan het spelen zijn. Je kan dan ook je eigen gevoel en stijl hierin zelf ontdekken.

Deze workshop kan als een geheel gevolgd worden of elke planeet apart.

Data: telkens van 14u tot 17u:

 • Maan: vrijdag 1 juli
 • Zon: vrijdag 5 augustus
 • Mercurius: vrijdag 26 augustus
 • Venus: vrijdag 30 september
 • Mars: vrijdag 29 oktober
 • Jupiter: vrijdag 26 november
 • Saturnus: december (precieze datum nog the bepalen)

Data voor 2023 voor het vervolg van de planeten samen met zodiac tekens volgen later.

Bijdrage: €50 per persoon per namiddag

Sjamanisme

Tijdens de mini- opleiding sjamanisme word je vertrouwd met de kracht van drum, klank, reizen en je gidsen. Het is een heel eenvoudige en toegankelijke weg om toe te staan wat wil geboren worden.

De opleiding is als een opbouwend geheel te volgen maar kan ook per avond gevolgd worden.

Data: telkens van 19u30 tot 22u:

 • vrijdag 30 september
 • vrijdag 29 oktober
 • vrijdag 26 november

Data 2023 volgen later.

Bijdrage: €30 per avond

Op Afspraak

Volgende opleidingen, workshops en cursussen kunnen op aanvraag worden gegeven. 

Contacteer mij en we zoeken samen naar een gepast moment.

Vanwege de huidige omstandigheden worden alle workshops en begeleidingen online (via zoom) gegeven

Vedic Art Basiscursus, Vervolgcursus en Verdiepingscursus

5 namiddagen van telkens 4 uur

Voor allen die Vedic Art willen volgen, willen herhalen of graag plaats, tijd en energie vastleggen om verder in het proces van creatie te duiken.

Bijdrage: Vedic Art Basis, Vervolg en Verdiepingscursus €250


Luisteren naar wat in je Leeft

Jaaropleiding: 1 sessie van anderhalf uur om de 14 dagen, individueel of in groep

Tijdens Luisteren naar wat in je Leeft gaan we samen evenwaardig op pad om jou zelf je meester te laten herkennen in je door jezelf te leren beluisteren.

Je emoties en alle overtuigingen die je voeden, als ook diegenen die erin geslopen zijn door de jaren heen en illusies zijn en je blokkeren op jouw weg naar je hele zijn.

Bijdrage: Individueel: 50€ p/uur – In groep: 25-50€ per sessie naar eigen gevoel van mogelijkheden


Vedic Writing – Jezelf Levend Schrijven

Jaaropleiding, 1 sessie van anderhalf uur om de 14 dagen, individueel of in groep

Tijdens de workshop Vedic Writing -Jezelf Levend Schrijven worden de levensprincipes uit de Vedic Art aangereikt en verduidelijkt en krijg je allerlei mogelijkheden aangereikt om deze te gaan ervaren in schrijven.

Je krijgt om de week of om de 14 dagen een principe met duiding en mogelijke uitnodigingen om mee aan de slag te gaan in die tijd tussen in.
Er is een diepe afstemming mogelijk op wat in jou leeft en naar boven wil komen, naar het bewustzijn.

Bijdage: zowel individueel als in groep 50€ per sessie


Energetisch Levend Bewustzijn

Minimum 5 lessen van telkens 2 uur om te beginnen en uitbreiding is altijd mogelijk!

In Energetisch Levend Bewustzijn maak je kennis met de 7 hoofdchakra’s en leer je eigen energetisch systeem voelen, waarnemen en sturen door te leren ontladen, opladen, verruimen, kwaliteiten erin aanbrengen om zo je eigen verantwoordelijkheid op te nemen voor je eigen energie!

Je kunt deze opleding ook in groepjes van twee doen: ik zoek iemand of jij brengt een partner mee om mee samen te werken. Je kunt je samen inschrijven. in groepjes van twee: je kan dit aanvragen en ik zoek iemand of je zoekt al een partner om mee samen te werken en je schrijft je samen in.

Bijdrage: €50 per les


Jouw Unieke Zorg

Deze workshop duurt 6 uur en kan op 1 dag (van 10u tot 17u met 1 uur pauze) of verspreid over 2 namiddagen worden gegeven.

Jouw Unieke Zorg heeft als doel je balans te (her)vinden in het geven en nemen, ontdekken wat jij nodig hebt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en samen op zoek te gaan naar hoe jij in liefde dit voor jezelf kunt verwezenlijken. 

We vertrekken hierbij eerst vanuit jouw gezin van herkomst en jouw contextuele achtergrond en onderzoeken de overtuigingen die in je gezin leven. We bekijken hoe dit alles jouw denken, voelen en gedrag nu bepaalt en je leert hoe je jezelf kunt bevrijden door het eerst te zien.

Daarna kijken we wat je kunt loslaten en versterken en welke andere overtuigingen en gedragingen we kunnen ombouwen en ernaast plaatsen. Hierdoor leer je de unieke zorg opnemen en dragen die jijzelf nodig hebt om sterker, bewuster en liefdevoller in het leven te staan.

Bijdrage: €75


Enneagram

Weekend of 2 dagen telkens van 10.00 tot 17.00 (deze workshop wordt voorlopig niet gegeven mits deze online niet mogelijk is)

Het Enneagram is een toegangspoort naar meer zelfkennis en zelftransformatie a.h.v.het ontdekken van je heilige essentie en heilige pad.

Het is een kans om jezelf ‘bewuster’ te leren kennen: “je werkelijke zelf”, je illusies over jezelf en de patronen die daaruit zijn ontstaan,…

Het is een uitnodiging jezelf toe te laten vrij en spontaan te zijn wie je altijd was, bent en zult zijn! Vanuit liefde en mededogen leer je zo naar jezelf kijken en naar de ander en leer je jezelf te bevrijden van je illusies en patronen.

Je krijgt werktuigen aangereikt om in mededogen en liefde met je echte zelf en de ander om te gaan.

Bijdrage: €160