Opleidingen en workshops 2023

Word je Eigen Levenscoach:

Heb je zin om jezelf echt te leren kennen in al je facetten? Wil jij bewust leren kiezen voor wat je vanbinnen werkelijk verlangt? Ben je bereid de eerlijke confrontatie aan te gaan met wat je zelf creëert en je leven in eigen handen nemen? Wil jij graag het gevoel van vervulling en betekenis in je leven ervaren?

Dan nodig ik je graag uit om samen met mij het traject Word Je Eigen Levenscoach aan te gaan. Het doel van dit traject is – zoals de titel het zegt – je bewust maken en worden van jouw eigen innerlijke coach zodat jij de echte bewuste creator wordt van je eigen leven.

Dit traject bestaat uit 12 sessies waarvan ik de eerste 3 gratis aanbied via een webinar die je online kan meevolgen op de volgende data:

  • Webinar 1: Woensdag 4 oktober of donderdag 5 oktober, van 19u tot 20u30
  • Webinar 2: Woensdag 11 oktober of donderdag 12 oktober, van 19u tot 20u30
  • Webinar 3: Woensdag 18 oktober of donderdag 19 oktober, van 19u tot 20u30

Schrijf je hier in of contacteer mij per email of telefonisch indien je nog vragen hebt.

Wil je je na deze webinars verder verdiepen in het traject, dan kan je je vanaf november inschrijven voor de 9 verdiepende workshops (1x per maand, telkens 3 uur,  life of online) aan de uitzonderlijke prijs van €475.

Vedic Art Workshops & Retreat:

Wil je dit najaar graag nog even tijd en ruimte voor jezelf maken en je eigen creativiteit en creatiekracht ontdekken via Vedic Art

Dit op kan op de volgende momenten:

  • 5 woensdagnamiddagen van 13:30 tot 16:30: 20/09; 04/10; 11/10; 18/10; 25/10
  • 5 zaterdagvoormiddagen van 10:00 tot 13:00: 23/09; 30/09; 07/10; 14/10; 21/10
  • Turbo Retreat van woensdag 8 tem vrijdag 10 november met mogelijkheid tot overnachting.

Voor wie? Iedereen is welkom: volwassenen, jongeren en gezinnen met kinderen. Je hoeft geen voorgaande kennis van schilderen te hebben!

Waar? Kanegemstraat 87, 8700 Tielt (bij mooi weer gaat de Vedic Art buiten in de tuin door, indien regen in het gezellige atelier binnen).

Bijdrage Vedic Art: €275

Heb je interesse? Contacteer mij per email of telefonisch om je in te schrijven.

Op Afspraak

Volgende opleidingen, workshops en cursussen kunnen op aanvraag worden gegeven. 

Contacteer mij en we zoeken samen naar een gepast moment.

Vanwege de huidige omstandigheden worden alle workshops en begeleidingen online (via zoom) gegeven

Vedic Art Basiscursus, Vervolgcursus en Verdiepingscursus

5 namiddagen van telkens 4 uur

Voor allen die Vedic Art willen volgen, willen herhalen of graag plaats, tijd en energie vastleggen om verder in het proces van creatie te duiken.

Bijdrage: Vedic Art Basis, Vervolg en Verdiepingscursus €275


Luisteren naar wat in je Leeft

Jaaropleiding: 1 sessie van anderhalf uur om de 14 dagen, individueel of in groep

Het doel van de workshop Luisteren naar wat in je Leeft is om te leren luisteren naar onze emoties en gedachten (wat willen onze gevoelens ons vertellen, welke oordelen zijn er aanwezig, waar lopen we (onbewust) in vast,…), maw naar wat er in ons leeft.

Op deze manier kunnen we bewust onze acties daaraan aanpassen en een sterker gevoel van verbinding, (zelf) zorg en (zelf)liefde ervaren in ons dagdagelijks leven.

Deze workshop kan life en online, naargelang eigen voorkeur. Ik doe dit in kleine groepjes omdat het delen en leren van elkaar hierin de kracht heeft om te verdiepen en verrijken. Als je wilt aansluiten in 1 van de bestaande groepjes of zelf een groepje vormen, kan je me altijd contacteren.

Bijdrage: Individueel: 50€ p/uur – In groep: 25-50€ per sessie naar eigen gevoel van mogelijkheden


Astrologie

Astrologie is een nieuwe toegang tot zelfkennis en mogelijke bewustere keuzes alsook een ongoing eigen reis.

Zelfkennis is ook een rode draad en de laatste twee jaar opende ik daarbij ook de kennis die in ons vervat zit en in de archetypische kwaliteiten van de planeten en de astrologie tekens.

Een geschreven rapport is aan te vragen, alsook een sessie online of life. Zit je met een specifieke situatie, dan kunnen de kaarten van tarot je op weg helpen om je intuïtie daarin te leren kennen.

Individuele astrologie sessies zijn steeds mogelijk:

Bijdrage: 50 € per uur , 75 € per anderhalf uur.

Vedic Writing – Jezelf Levend Schrijven

Jaaropleiding, 1 sessie van anderhalf uur om de 14 dagen, individueel of in groep

Tijdens de workshop Vedic Writing -Jezelf Levend Schrijven worden de levensprincipes uit de Vedic Art aangereikt en verduidelijkt en krijg je allerlei mogelijkheden aangereikt om deze te gaan ervaren in schrijven.

Je krijgt om de week of om de 14 dagen een principe met duiding en mogelijke uitnodigingen om mee aan de slag te gaan in die tijd tussen in.
Er is een diepe afstemming mogelijk op wat in jou leeft en naar boven wil komen, naar het bewustzijn.

Bijdage: zowel individueel als in groep 50€ per sessie


Energetisch Levend Bewustzijn

Minimum 5 lessen van telkens 2 uur om te beginnen en uitbreiding is altijd mogelijk!

In Energetisch Levend Bewustzijn maak je kennis met de 7 hoofdchakra’s en leer je eigen energetisch systeem voelen, waarnemen en sturen door te leren ontladen, opladen, verruimen, kwaliteiten erin aanbrengen om zo je eigen verantwoordelijkheid op te nemen voor je eigen energie!

Je kunt deze opleding ook in groepjes van twee doen: ik zoek iemand of jij brengt een partner mee om mee samen te werken. Je kunt je samen inschrijven. in groepjes van twee: je kan dit aanvragen en ik zoek iemand of je zoekt al een partner om mee samen te werken en je schrijft je samen in.

Bijdrage: €50 per les


Jouw Unieke Zorg

Deze workshop duurt 6 uur en kan op 1 dag (van 10u tot 17u met 1 uur pauze) of verspreid over 2 namiddagen worden gegeven.

Jouw Unieke Zorg heeft als doel je balans te (her)vinden in het geven en nemen, ontdekken wat jij nodig hebt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en samen op zoek te gaan naar hoe jij in liefde dit voor jezelf kunt verwezenlijken. 

We vertrekken hierbij eerst vanuit jouw gezin van herkomst en jouw contextuele achtergrond en onderzoeken de overtuigingen die in je gezin leven. We bekijken hoe dit alles jouw denken, voelen en gedrag nu bepaalt en je leert hoe je jezelf kunt bevrijden door het eerst te zien.

Daarna kijken we wat je kunt loslaten en versterken en welke andere overtuigingen en gedragingen we kunnen ombouwen en ernaast plaatsen. Hierdoor leer je de unieke zorg opnemen en dragen die jijzelf nodig hebt om sterker, bewuster en liefdevoller in het leven te staan.

Bijdrage: €75


Enneagram

Weekend of 2 dagen telkens van 10.00 tot 17.00 (deze workshop wordt voorlopig niet gegeven mits deze online niet mogelijk is)

Het Enneagram is een toegangspoort naar meer zelfkennis en zelftransformatie a.h.v.het ontdekken van je heilige essentie en heilige pad.

Het is een kans om jezelf ‘bewuster’ te leren kennen: “je werkelijke zelf”, je illusies over jezelf en de patronen die daaruit zijn ontstaan,…

Het is een uitnodiging jezelf toe te laten vrij en spontaan te zijn wie je altijd was, bent en zult zijn! Vanuit liefde en mededogen leer je zo naar jezelf kijken en naar de ander en leer je jezelf te bevrijden van je illusies en patronen.

Je krijgt werktuigen aangereikt om in mededogen en liefde met je echte zelf en de ander om te gaan.

Bijdrage: €160