Begeleiding & Bijeenkomsten

 

1) Individuele en intuïtieve begeleiding

Het doel is om jezelf te zien en te erkennen in je ware essentie zodat je je werkelijke en eigen unieke pad in het leven kunt bewandelen.

 

Door van jezelf te houden, voor jezelf te zorgen, te luisteren naar je noden en verlangens en je gaven te herkennen, leer je op een bewustere manier keuzes maken en kun je een evenwicht vinden tussen je ‘zijn’ en ‘doen’.

 

Tijdens de individuele begeleiding ga ik samen met jou, op jouw eigen tempo, op weg om jezelf beter te leren kennen.

 

We ontdekken wat je behoeftes, verlangens, patronen en overtuigingen zijn door te voelen en te kijken en ze te leren waarnemen.

 

Ik help je mee met zoeken naar wat je kunt doen om je eigen welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak te bevorderen en hoe je dit op zelfstandige basis in het dagdagelijkse leven kunt toepassen.

 

We kunnen dit samen op verschillende manieren doen, afhankelijk van de noden, verlangens en behoeftes die er op dat moment bij jou aanwezig zijn.

 

We leren o.a. om:

  • zowel je innerlijke als uiterlijke zintuigen waar te nemen
  • te luisteren naar de informatie van je energie en die in beweging te brengen ahv het voelen van je chakra’s met de bijhorende thema’s, organen en kwaliteiten
  • je emoties bewust te herkennen, beluisteren en toelaten om dan concrete stappen in zelfzorg te nemen vanuit de behoeftes die je emoties toonden
  • je gedachten te leren kennen en het effect die je gedachten op je gevoel en gedrag hebben. Zo leer je bewust kiezen waar jij je aandacht op wil richten en hoe je intenties en positieve affirmaties kunt leren uitdrukken
  • een bewust onderscheid te maken tussen je essentie en je patronen om zo steeds meer je werkelijke zijn toe te laten en op te nemen
  • je balans te (her)vinden in het geven en nemen, ontdekken wat jij nodig hebt op verschillende niveaus en hoe jij in liefde dit voor jezelf kunt verwezenlijken.

 

Het is ook mogelijk om samen een innerlijke reis te maken om zo beweging te brengen in een blijvende emotionele lading door die te bekijken, waar te nemen en liefdevol in beweging te brengen op zielsniveau. Hierbij krijg je inzichten in liefde voor iedereen die betrokken is.

 

Bijdrage: €50 per uur

Bel me of stuur me een mailtje om een afspraak te maken.

 

 

 

2) Oeist-bijeenkomsten

Ken je dat gevoel dat iemand je vraagt “Hoe is het?” (oeist?), en dat je op dat moment goed weet dat die echt niet het hele antwoord wil weten of er tijd voor wil maken of er zelfs echt in aanwezig wil zijn?

We kennen dat allemaal.

 

We kennen ook het gevoel dat je zelf ook niet echt meer weet hoe het eigenlijk is met jezelf.

We kennen het gevoel dat we er zelfs zelf van willen weglopen en ons liever bezig houden met iemand anders of iets anders in plaats van even stil te staan bij onszelf.

Toch geeft ons hele systeem – via fysieke als emotionele pijn – aan dat er iets niet meer in evenwicht zit en vraagt het steeds harder dat je ernaar luistert.

Dat is wat ik wil gaan doen in deze bijeenkomsten.

 

Gaan luisteren.

Luisteren naar jezelf.

Naar wat er echt in je leeft. NU.

Naar wat je lichaam van je vraagt.

We beluisteren de energie en dus de info van je hele zijn.

We beluisteren elkaar en zo ook weer ons zelf.

Want de ander ben jij ook.

Alles wat je voelt bij een ander of een situatie en bij jou ook binnenkomt, leeft ook in jou.

Luisteren is de eerste stap om bewuster om te gaan met jezelf en al wat zich voordoet in je leven. En luisteren blijft de eerste stap.

We kunnen elkaar stimuleren door elkaar te zien en echt te beluisteren en zo dus ook onszelf . In de kern. In wat is.

De bijeenkomsten zullen doorgaan om vrijdagen om de 14 dagen vanaf 3 januari 2020.

 

Structuur van de avond:

  • Aankomen bij jezelf en in de ruimte met ohm klank en een beetje nada yoga.
  • Deelronde met de vraag: oeist!
  • Ik leid ieder via andere vragen naar het echte beluisteren van jezelf en naar de vraag die je fysiek en fijnstoffelijk lichaam van je vraagt. Je krijgt ook een opdracht mee die hiermee in verband staat.
  • We sluiten af met een korte eenvoudige bewustzijnsoefening en of mantra

 

Bijdrage: 20 €

 

***

“Ceciel is een hartelijke vrouw die me op mijn tempo heeft geholpen om me bewust te worden van mijn eigen, innerlijke kracht.”  –  Lies

 

***

 

” Woorden schieten mij tekort om mijn dankbaarheid naar Ceciel te uiten. Dankzij haar jarenlange liefdevolle begeleiding heb ik de weg naar mezelf en met mezelf teruggevonden. Zij heeft mij geleerd hoe ik elke uitdaging als een uitnodiging kan zien om uit te leren en te groeien. Zij kan voelen en benoemen waar ik vast zit en me zachtjes terug naar mijn essentie begeleiden. In haar bijzijn voel je je gewoon dichter bij jezelf. Ik heb jarenlang met een diepe depressie gesukkelt en volgde hiervoor therapie bij een psychiater. Maar die toonde niet hoe ik mij kon losmaken van mijn patronen en die hervormen en hoe ik de touwtjes van mijn eigen voelen, zijn en pad in het leven zelf in handen kon nemen. Ceciel bood mij tools aan hoe ik uit de rol van het slachtoffer kon stappen en zelf de kapitein van mijn eigen schip kon worden. Ze heeft een hele bijzondere manier van doen en zijn, is heel empatisch en niet-oordelend, straalt warmte en liefde uit. Ze heeft me talloze keren geholpen op mijn weg naar (zelf)-vertrouwen en liefde voor mezelf en anderen. Lieve Ceciel, ik kan je niet genoeg bedanken voor de liefde, steun en wijsheid die je mij intussen al meer dan 25 jaar hebt gegeven. De wereld heeft meer mensen nodig zoals jij! Het zou een nog mooiere, warmere en vreugdevolle plaats zijn! Mensen noemen mij een inspiratie en een wijze vrouw, maar dit was alleen maar mogelijk dankzij jou”   –  Cynthia