Groepsreis Azoren met Vedic Art Workshop

Groepsreis Azoren met Vedic Art Workshop

Van zodra het terug mogelijk is, organiseer ik verdiepende groepsvakanties op de Azoren.

Deze reizen worden op vaste data aangeboden maar kunnen ook op aanvraag georganiseerd worden. 

Tijdens deze verdiepende groepsreis bied ik je de kans om de indringende en overvloedige weelde van de natuur van de Azoren te midden van de Atlantische oceaan te ontdekken, met de mogelijke integratie van al die pracht in je eigen creativiteit met de principes van Vedic Art.

Je kan hierbij de Vedic Art workshop kiezen die voor jou hier het meest geschikt is en/of je het meest aanspreekt op dit moment :

Indien je meer uitleg wenst over Vedic Art en de verschillende vormen en voorwaarden om de vervolg- of verdiepingsworkshop te volgen, neem dan hier een kijkje.

Groepsreis Azoren Vedic Art

De Azoren zijn prachtige en weelderige groene eilanden met tegelijk een zeer intens klimaat.

Er is de diepe intrigerende oceaan met dolfijnen en walvissen te spotten of – facultatief – dolfijnen om mee te zwemmen. Er zijn prachtige watervallen en eindeloze lanen met hortensia’s en andere prachtige bloemen.

In 2019 ging ik met mijn neef op ontdekking in de Azoren en spontaan ontstond in mij het verlangen om te gaan schilderen.

Azoren Groepsreis spirituele vakantie

Gezien de afstand in de Atlantische oceaan en de uitzonderlijke bestemming, is de vlucht naar de Azoren niet de goedkoopste. Er zijn ook relatief weinig mogelijkheden in vluchten. Daardoor is het huren van een huis met meerderen een hulp die we je bieden om de prijs te drukken.

Ook is een huurauto er noodzakelijk, omdat het openbaar vervoer niet echt geregeld is.

Ook daar willen we de kosten drukken door de huur kost te delen.

Ik heb daarbij een huis gevonden met een prachtig zicht op zee en zwembad waar we met 12 kunnen slapen en schilderen en op excursie gaan.

Wanneer

Data worden bekend gemaakt van zodra reizen terug mogelijk is.

Deze reis kan ook op aanvraag georganiseerd worden.

Waar

Op het grootste eiland waarheen de meeste vluchten ook naartoe gaan met de waardige naam van Sao Miguel!

Logement

Casa de Campo:

Een prachtig “countryhouse” dat uit 3 verdiepingen bestaat en plaats biedt aan 12 (14) personen in 6 tweepersoonskamers, met een gemeenschappelijke keuken en lounge.

Er zijn twee tweepersoonskamers met twee aparte bedden. De andere met een tweepersoonsbed. Er is gratis wifi.

Het huis heeft een grote tuin met prachtig zwembad met zicht op de zee en de bergen waaronder uitzicht op de Pico da Vara, de hoogste berg van het eiland Sao Miguel. Een uitzicht dat heel erg uitnodigt om te schilderen !

We gaan de Azoren in de verf te zetten 😊

Prijs

 • Verblijf in Case de Campo voor 7 overnachtingen + vedic art + ophalen/brengen vliegveld + meerijden met auto voor excursies + ontbijt en lunch + mogelijke ochtendmeditatie en beweging : 720 € per persoon met twee op 2-persoonskamer in tweepersoonsbed
 • 70€ p/p toeslag voor met twee op 2-persoonskamer in twee eenpersoonsbedden
 • 150€ p/p toeslag voor alleen op 2-persoonskamer in tweepersoonsbed
 • Indien interesse, kan worden ingeschreven voor een zwemtocht met dolfijnen en/of ook een walvis spotten, georganiseerd door een lokale organisatie. Prijs/persoon : ongeveer 85 euro p/p per keuze
 • Maaltijden: enkel ontbijt en lunch zijn inbegrepen. Individuele of gemeenschappelijk kookgelegenheid is voorzien. Er zijn kleine lokale supermarkten. Uit eten is niet duur daar en er is heerlijke zwaardvis!

Dagindeling

 • Ontbijt tussen 8:00- 11:00
 • Ochtendmeditatie 8:30- 9:00
 • Vedic art: 9:30-12:00
 • Lunch tussen 11:00- 13:00 ter plekke of meenemen
 • Excursies tussen 12:00- 19:00/20:00 afhankelijk van beslissing uit te eten of in het huis en de lengte/duur van de excursie.

Belangrijke Weetjes

 • Alleen TUIfly lijkt een rechtstreekse vlucht te hebben (450 euro + bagage) .
 •  Er is een wat goedkoper alternatief met Air Portugal maar met minder gemakkelijke uren en overstap in Lissabon.
 •  Het aantal kamers is beperkt en de vluchten neigen ertoe met de tijd duurder te worden. Wacht dus niet te lang als je zeker mee wil.

Heb je interesse?

Contacteer mij om je interesse in deze reis te uiten en je deelname te bevestigen. Aarzel ook niet om mij een mailtje te sturen of te bellen mocht je nog vragen of bedenkingen hebben.