Groepsreis Azoren met Vedic Art Workshop

Groepsreis Azoren met Vedic Art Workshop

Van 11 tot 18 juli 2022 organiseer ik een groepsvakantie op de Azoren.

Tijdens deze verdiepende groepsreis bied ik je de kans om de indringende en overvloedige weelde van de natuur van de Azoren te midden van de Atlantische oceaan te ontdekken, met de mogelijke integratie van al die pracht in je eigen creativiteit met de principes van Vedic Art.

Je kan hierbij de Vedic Art workshop kiezen die voor jou hier het meest geschikt is en/of je het meest aanspreekt op dit moment :

Indien je meer uitleg wenst over Vedic Art en de verschillende verdiepingsworkshops neem dan hier een kijkje.

Groepsreis Azoren Vedic Art

De Azoren zijn prachtige en weelderige groene eilanden met tegelijk een zeer intens klimaat.

Er is de diepe intrigerende oceaan met dolfijnen en walvissen te spotten of – facultatief – dolfijnen om mee te zwemmen. Er zijn prachtige watervallen en eindeloze lanen met hortensia’s en andere prachtige bloemen.

Azoren Groepsreis spirituele vakantie

Ik heb daarbij een huis gevonden met een prachtig zicht op zee en zwembad waar we met 12 kunnen slapen en schilderen en op excursie gaan.

Wanneer

Van maandag 11 juli 2022 tot maandag 18 juli 2022.

Waar

Op het grootste eiland waarheen de meeste vluchten ook naartoe gaan met de waardige naam van Sao Miguel!

Logement

Casa de Campo:

Een prachtig “countryhouse” dat uit 3 verdiepingen bestaat en plaats biedt in principe aan 12 personen in 6 tweepersoonskamers, met een gemeenschappelijke keuken en lounge.

Het huis heeft een grote tuin met prachtig zwembad met zicht op de zee en de bergen waaronder uitzicht op de Pico da Vara, de hoogste berg van het eiland Sao Miguel. Een uitzicht dat heel erg uitnodigt om te schilderen ! Er is gratis wifi.

Prijs

 • Verblijf in Case de Campo voor 7 overnachtingen + vedic art workshop + transport heen en terug vliegveld + excursies + ontbijt en lunch + mogelijke ochtendmeditatie en beweging: 820 € per persoon met twee op 2-persoonskamer
 • 125€ p/p toeslag als single op 2-persoonskamer. Er zijn hiervoor maar drie plaatsen beschikbaar, in volgorde van inschrijving
 • Indien interesse, kan worden ingeschreven voor een spot-/zwemtocht met dolfijnen/walvissen, georganiseerd door een lokale organisatie. Prijs/persoon ongeveer 85 euro p/p per keuze
 • Maaltijden: enkel ontbijt en lunch zijn inbegrepen. Individuele of gemeenschappelijk kookgelegenheid is voorzien. Er zijn kleine lokale supermarkten. Uit eten is niet duur.

Dagindeling

 • Ontbijt tussen 8:00- 11:00
 • Ochtendmeditatie 9:00- 9:30
 • Vedic art: 10:00-12:00
 • Lunch tussen 12:00- 13:00 ter plekke of meenemen
 • Excursies tussen 12:00- 19:00/20:00 afhankelijk van beslissing uit te eten of in het huis en de lengte/duur van de excursie.

Belangrijke Weetjes

 • Je vlucht boek je zelf. Je kan eventueel voor of na de zomerweek ook langer blijven en een ander eiland op de Azoren bezoeken.
 • Alleen TUI fly lijkt een rechtstreekse vlucht te hebben (momenteel 470 euro heen en terug, of 525 inclusief 25 kg bagage).
 • Er is een wat goedkoper alternatief met Air Portugal maar met minder gemakkelijke uren en overstap in Lissabon.
 • Boek je vlucht pas na bevestiging door ons.
 • Reizen naar Sao Miguel vraagt momenteel nog ofwel een bewijs van volledige vaccinatie ofwel een recente pcr-covid-test of herstelbewijs.

Heb je interesse?

Contacteer mij om je interesse in deze reis te uiten en je deelname te bevestigen. Aarzel ook niet om mij een mailtje te sturen of te bellen mocht je nog vragen of bedenkingen hebben.